0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fiamme

Fiamme schoenen

Fiamme schoenen

Fiamme schoenen creaties zijn gebaseerd op de Italiaanse fashion wereld. Fiamme is het Italiaanse woord voor 'flames' en is daarmee het handelsmerk. Om dit handelsmerk terug te laten komen in hun schoenen zijn alle schoenen gekenmerkt door het vlammetje achter op de schoen, zo weet iedereen dat jij een echte fashionista bent.

Fiamme schoenen zijn comfy, trendy en chique!

De schoenen zijn comfy, trendy en chique. Daarmee zijn de schoenen geschikt voor elke gelegenheid, van een avondje uit tot een middag wandelen door de straten van Amsterdam. Met de Fiamme schoenen kom jij als echte fashionista voor de dag!

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

 

Fiamme schoenen ontworpen door Elisa Mol

Fiamme schoenen staan voor nieuw en trendy. De schoenen waren pas sinds 2015 verkrijgbaar op de Belgische markt, maar veroverden al snel de harten van Nederlandse Fashionista’s. De Fiamme schoenen zijn ontworpen door Elisa Mol die zich daarbij heeft laten inspireren door de Italiaanse schoenmakerskunst. Alle designs worden met de hand gemaakt en dit zorgt ervoor dat ze zich onderscheiden van andere schoenen.

Fiamme schoenen trendy & comfortabel

De schoenen zijn minimalistisch ontworpen wat ervoor zorgt dat de Fiamme schoenen gemakkelijk te dragen zijn bij iedere outfit, van een chique outfit tot aan de boyfriend look. Hoewel Elisa Mol zich bij het ontwerpen van de schoenen richt op de trendy factor van de schoen, is zij het comfortabele aspect van de schoen niet uit het oog verloren.

Fiamme schoenen voor ieder moment van de dag

Fiamme schoenen zijn zo gemaakt dat jij deze schoenen het liefst iedere dag van de week aantrekt, voor een goede shopwandeling door de stad van Amsterdam of tijdens een avondje stappen. Op deze schoenen kun jij jaren lopen en het past ook nog eens overal bij! Wil jij vandaag schitteren in het nieuwe rokje dat je hebt gekocht maar laat je de stiletto’s liever in de kast staan? Trek deze parels uit de kast en kom als echte fashionista voor de dag! Bekijk nu de gehele collectie bij Cipela online.

Cipela heeft een uitgebreid assortiment aan populaire merken, zoals Pantanetti schoenen, MOMA schoenen, AMA Brand schoenen en nog veel meer!