0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Moma

MOMA damesschoenen

MOMA schoenen een creatie van de broers Gigio & Daniele Gironacci

MOMA schoenen bij Cipela! MOMA is de afkorting van 'Midnight Over My Action' en staat voor de manier waarop de modieuze schoenen zijn ontworpen en gecreëerd. Alle MOMA damesschoenen worden in het Atelier van de broers Gigio & Daniele Gironacci gemaakt. De schoenen zijn pure klassieke ambacht dat zich uit in vooruitstrevende stappers. MOMA heeft unieke kennis als het gaat over de materialen die worden gebruikt. De materialen worden namelijk in tegenstelling tot andere merken met zorg geselecteerd en bewerkt.

MOMA schoenen voor dames zijn exclusief

MOMA schoenen stralen exclusiviteit uit door handwerk en het gebruik van luxe materialen. Al het leer wordt met uiterste precisie uitgezocht en de rubberen zolen zorgen voor het ultieme loopcomfort! Met deze MOMA schoenen voor dames kom jij als een echte fashionkenner voor de dag. Heb jij vandaag geen zin in hakken of sneakers? Dan zijn deze schoenen de perfecte uitkomst. Bekijk nu snel de gehele collectie op Cipela!

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

 

MOMA schoenen dames zijn unieke ontwerpen

De MOMA schoenen zijn uniek en opvallend in de markt gekomen door de eerder benoemde exclusieve wijze van fabricage. Handgemaakt en unieke creaties die door Italiaanse ontwerpers zijn gecreëerd, maken de schoenen ‘one of a kind’. Daarnaast zorgen de exclusiviteit en originaliteit van de schoenen ervoor dat MOMA binnen no-time intens populair werd op markt.

MOMA schoenen voor dames zijn op elke manier te dragen

De Italiaanse ontwerpers, Gigio & Daniele Gironacci, hebben risico’s durven nemen bij het ontwerpen door elke schoen uniek te maken. Van hoge boots tot open zandalen. Deze variatie zorgt ervoor dat jij voor elk moment van het jaar, winter of zomer, op de MOMA schoenen kunt stralen. Schijnt de zon vandaag en kun je niet op je slippers naar het werk? Trek je MOMA sandalen uit de kast en jij komt als echte trendsetter voor de dag.

Bestel jouw MOMA schoenen online

Wil jij ook een paar exclusieve MOMA damesschoenen toevoegen aan je eigen collectie? Bestel dan nu jouw paar in de webwinkel van Cipela!

Cipela heeft een ruime keuze aan verschillende merken, zoals Fiamme schoenen, AMA Brand schoenen en Pantanetti schoenen.