• Lorem ipsum
 

Betalen bij Cipela en Ipsos by Cipela ,

Alle betalingen met creditcard (Mastercard en VISA) en iDEAL lopen via de beveiligde internetkassa van Mollie . Mollie is een van de grootste Payment Service Providers. 

Je komt nadat je hebt aangegeven de bestelling te willen betalen in de beveiligde omgeving van Mollie. Dit betekent dat je betalingsgegevens nooit aan Cipela/ Ipsos by Cipela  doorgeeft maar aan de beveiligde en gecertificeerde betaalomgeving van Mollie. De gegevens zijn volledig afgeschermd en kunnen ook niet door Cipela / Ipsois by Cipela worden gelezen of anderszins worden achterhaald. 

Met iDEAL kun je je aankopen op het internet direct betalen. iDEAL brengt je met één klik naar de vertrouwde omgeving van internetbankieren. 

Alle internetbankierende klanten van Rabobank, ABN AMRO, SNS-bank, Fortis bank, ING/Postbank Van Lanschot Bank, ASN Bank en Friesland Bank kunnen het gebruiken. iDEAL net zo veilig als het internet-bankieren bij je bank. 

Om meer te weten over de betaalmethode iDEAL kijk je op www.ideal-betalen.nl 

Doordat je altijd met een creditcard of iDEAL betaalt en de autorisatie online wordt gegeven (de betaling is dus meteen goedgekeurd door de creditcard maatschappij of door je eigen bank) weten wij bij Cipela / Ipsos by Cipela  zeker dat de bestelling zal worden betaald. Dit betekent dat wij je bestelling meteen kunnen verzenden. 

Met de track and tracek en trace code die je van ons ontvangt op de avond van verzending kun je de status van de verzending volgen.Als ik niet met iDEAL kan betalen en geen creditcard heb kan ik dan toch iets bestellen?Dat is mogelijk. Stuur dan een email naar [email protected] / [email protected] Wij voeren de bestelling voor je in en je krijgt via e-mail een bevestiging van je bestelling inclusief alle betaalgegevens. Zodra je betaling bij ons binnen is, versturen wij direct je bestelling.