• Lorem ipsum

 

Schoenenwinkel in Laren

waar je de nieuwste mode op het gebied van schoenen vindt? Dan zit je goed bij Cipela! Allereerst is het goed om te weten dat Laren dé winkelstad van het Gooi is. Bovendien is onze schoenenwinkel in Laren is gevestigd, en wel in de bekendste winkelstraat van Laren, aan de Nieuweweg 45. Veel mensen uit omliggende dorpen komen shoppen in Laren. En terecht! Want het is heerlijk om te winkelen in Laren. Naast dat Laren een walhalla voor modefreaks is, valt er veel meer te beleven. Laren is het oudste dorp van het Gooi en staat bekend als kunstenaarsdorp.

Kortom; in Laren valt er van alles te beleven! Na het winkelen in onze schoenenwinkel in Laren kunt u ook heerlijk vertoeven bij één van de vele horecagelegenheden waar je bij lekker weer al heel snel buiten op één van de terrasjes kunt bijkomen. 

Cipela is er trots op dat hij met zijn schoenenwinkel in Laren is gevestigd! Naast de schoenenwinkel in Laren heeft Cipela natuurlijk ook een online webshop. Op deze online webshop bestel je eenvoudig jouw schoenen.

De schoenenwinkel in Laren is er voor de stoere, eigenwijze en modieuze vrouw. Zowel het assortiment in de schoenenwinkel in Laren als op de webshop bestaat uit perfect afgewerkte, met natuurlijke materialen en handgemaakte schoenen. Onze schoenen geven een bijzonder gevoel!

De merken die wij voeren zijn onder andere: AGL,PantanettiLa Bottega di Lisa, Le Margo, AMA Brand Deluxe ,Allan KViC Matie, Andiafora, Patrizia Bonfanti , ASH, Elena Iachi, Keep Originals, Stokton, Cha, Pomme D'or, Lorena Paggi 

 

Kleding winkel in Laren 

Ipsos blijft gewoon bestaan onder de naam Ipsos by Cipela. De vertrouwde merken High Use, High Tech , Raffello Rossi blijven in het assortiment aangevuld met andere top merken zoals Rundholz Black Label, Zenggi, Trvl Drss, Oska, Beate Heymann, Hidahl&Skundenly, Bitte Kai Rand, Goosecraft, Alpha Studio !!!

Graag zien wij u in de winkel !!!

 

Ipsos by Cipela II